Publicat la: 20.11.2019. 19:19 / 719 views

UN BLOC ÎNTREG, FĂRĂ APĂ CALDĂ. APROAPE 100 DE FAMILII SUNT AFECTATE

De mai bine de două luni, aproape o sută de familii dintr-un bloc din Buzău nu mai beneficiază de apă caldă. Locatarii din blocul Rotec fac duşuri reci sau încălzesc apă la aragaz şi se spală la lighean. Problema a apărut odată cu sistarea serviciului de către fostul producător de energie termică al oraşului.

rotec 5 rotec 3

Regia Autonomă nu a mai avut posibilitatea tehnică de a furniza apă caldă şi nici căldură. În blocul Rotec, de pe strada Aurel Vlaicu din Zona Industrială, trăiesc aproape o sută de familii. Din septembrie, nu mai au apă caldă la robinete şi se descurcă cu greu.

În urma unor discuţii cu responsabilii Primăriei şi ai RAM, locatarii au decis să monteze boilere pe fiecare etaj, în băile comune de pe paliere. Ei au suportat costurile aparatelor de încălzire a apei, iar Primăria a asigurat manopera. Doar că boilerele nu sunt încă funcţionale, fiind nevoie de un racord sigur la reţeaua de electricitate.  Până când noua reţea electrică va fi realizată, în aşa fel încât să nu existe niciun pericol în funcţionarea boilerelor, va mai dura aproximativ o lună. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!