Publicat la: 03.06.2020. 18:32 / 799 views

UN BEBELUȘ DE 9 LUNI, UN ADOLESCENT ȘI UN VÂRSTNIC. JUDEȚUL BUZĂU A DEPĂȘIT 200 DE CAZURI DE COVID-19

Astăzi, județul Buzău a depășit 200 de cazuri de coronavirus. În ultimele 24 de ore, au fost confirmați trei pacienți: un bebeluș de 9 luni, un adolescent și un vârstnic. Autoritățile din sănătate anunță că numărul persoanelor vindecate și extrenate a ajuns la 105.

spital judeteanDupă ce marți nu s-a mai înregistrat niciun caz, astăzi autoritățile anunță confirmarea a trei pacienți cu coronavirus. Este vorba despre un bebeluș de 9 luni, simptomatic, dar cu stare generală bună, un adolescent, în vârstă de 14 ani, și un bărbat de 65 de ani.

Astfel, județul Buzău a depășit cifra 200 a pacienților înregistrați de la începutul pandemiei. Pe de altă parte, tot potrivit D.S.P., numărul persoanelor vindecate și externate a ajuns la 105. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!