Publicat la: 01.03.2019. 19:04 / 806 views

UMANIŞTII S-AU RELANSAT, CU VLASE CANDIDAT. PREZENT LA BUZĂU, PREŞDINTELE PIEDONE ÎL SUSŢINE

umanist 1Umaniştii sunt în plină campanie de relansare la Buzău iar astăzi au anunţat şi candidatul pentru fotoliul de edil-şef al Palatului Comunal: omul de afaceri Gheorghe Vlase, fost consilier judeţean. Anunţul a fost precedat de propunerea lui Cristian Popescu Piedone, preşedinte al formaţiunii la nivel naţional, prezent la inaugurarea sediului Partidului Puterii Umaniste Buzău.

Propunerea a fost acceptată de Gheorghe Vlase, foarte probabil fiind nevoit şi de împrejuări să îşi anunţe mai devreme candidatura.

În prezent, organizaţia locală are 250 de membri, la nicio lună de la momentul în care se încearcă regruparea foştilor umanişti de la Buzău. Din echipa de conducere a filialei a mai fost prezentat şi întreprinzătorul Cătălin Ioniţă, posibil candidat pentru Primăria Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!