Publicat la: 08.07.2019. 18:39 / 970 views

UMANIŞTII BUZOIENI, LA LANSAREA CANDIDATEI BRUYNSEELS. ALĂTURI DE LIDERUL VLASE A FOST ŞI EX-SENATORUL POPA

vlase bruynseelsBuzăul a avut una dintre cele mai numeroase delegaţii la lansarea candidaturii primei femei pentru funcţia de preşedinte al României. La intrarea în Sala Polivalentă, Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste, a poposit cel mai mult printre delegaţii buzoieni, unde a fost felicitată de liderul regional Gheorghe Vlase, dar şi de fostul senator Constantin Popa, revenit în viaţa politică după o lungă absenţă.

De altfel, mama candidatei era alături de grupul buzoienilor, în momentul în care fiica sa, Ramona Ioana Bruynseels, i-a mulţumit, într-un moment emoţionant al discursului.

În vârstă de 39 de ani, Ramona Ioana Bruynseels este jurist de profesie, absolventă de Drept şi a Școlii de Guvern John F. Kennedy din cadrul Universităţii Harvard. La sfârşitul lunii, prima femeie care şi-a lansat candidatura la prezidenţiale va fi prezentă la Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!