Publicat la: 31.07.2020. 17:47 / 894 views

UMANIȘTII BUZOIENI, ÎN PRAG DE CAMPANIE. PREȘEDINTELE PPU A VENIT LA BUZĂU

Umaniștii buzoieni se pregătesc și ei pentru campania electorală. Liderul național al formațiunii a venit în vizită la Buzău, pentru a discuta cu echipa de campanie și cu câțiva dintre candidații la alegerile locale. Partidul Puterii Umaniste (social-democrat) va avea un număr restrâns de candidați în județ.

ppu 2În prezența președintelui formațiunii la nivel național, liderii interimari ai organizației buzoiene au prezentat câțiva dintre candidații pentru alegerile locale. PPU va avea competitori la Rm. Sărat, Vernești, Ghergheasa și Grebănu.

Pentru fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Sărat va candida omul de afaceri Cătălin Ioniță.

Liderul național al PPU, avocatul Daniel Ionașcu, a venit la Buzău pentru a încuraja echipa locală și pentru a le transmite un mesaj celor care cred în corectitudinea politică.

Pentru Consiliul Județean, liderii interimari ai PPU au anunțat că vor face alianță cu PSD, prin includerea pe lista de candidați a doi umaniști. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!