Publicat la: 22.03.2018. 19:14 / 562 views

ULTIMUL HOP LA SIMULARE. REZULTATELE VOR FI AFIŞATE PE 30 MARTIE

Peste 2.600 de tineri au susţinut, astăzi, ultima probă a simulării examenului de bacalaureat. Au avut la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele la o disciplină aleasă de ei. Peste 500 de elevi au ales să nu particpe la testarea de azi. Rezultatele vor fi afişate în data de 30 martie.

BACLa proba de astăzi au participat doar elevii din anii terminali. Cei mai mulţi dintre ei, 1175, au ales geografia, în timp ce aproape 900 de liceeni au susţinut testare la biologie. Peste 400 de elevi au ales logica, iar la chimie au fost 300 de canidaţi. Peste 500 dintre viitorii absolvenţi de liceu au absentat de la ultima probă a simulării examenului de bacalaureat.

Rezultatele vor fi afişate în data de 30 martie.

Notele obţinute la simulare nu vor fi trecute în cataloage decât la cererea liceenilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!