Publicat la: 16.10.2019. 18:18 / 626 views

„ULTIMUL DRUM” A FOST REPARAT. CETĂŢENII MERGEAU FOARTE GREU LA CIMITIR

Drumul către cimitirul din staţiunea Sărata Monteoru a fost reparat. Nu mai lung de câteva sute de metri, drumul de pământ era greu de străbătut din cauza gropilor şi a noroaielor. Există speranţe ca, în viitor, acesta să fie asfaltat.

drum stricat monteoru drum monteoru 1

După o aşteptare îndelungată, drumul de pământ către cimitirul staţiunii Sărata-Monteoru a fost reparat.

Într-adevăr, drumul care, până acum era plin de gropi şi care se înămolea la fiecare ploaie, este acum circulabil şi pe jos, şi cu maşina.

Au fost unele probleme legate de reabilitarea drumului, pentru că trebuiau formate şi şanţuri de scurgere a apei pluviale. Numai că, pe ambele laturi sunt conducte de gaze şi pentru apa potabilă.

Problema a fost rezolvată parţial prin traversarea drumului în câteva locuri cu ajutorul unor conducte cu diametru mare.

Compania de Apă are în vedere ca anul viitor să construiască un sistem de canalizare pentru toate satele care aparţin de comuna Merei, ceea ce înseamnă că pe multe drumuri vor fi făcute săpături.

După ce proiectul, la care Primăria Merei va contribui cu circa 13 miliarde vechi, va fi gata, este posibil ca şi „ultimul drum” din Sărata Monteoru să fie civilizat prin acoperirea cu un covor asfaltic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!