Publicat la: 25.07.2019. 18:10 / 889 views

ULTIMUL AMICAL, PENTRU GLORIA. ROŞ-ALBAŞTRII JOACĂ MÂINE, CU CS FĂUREI

Gloria încheie seria amicalelor mâine, când va primi acasă pe CS Făurei, echipa lui Bănel Nicoliţă. Meciul este  programat de la ora 11 pe Arena din Crâng iar intrarea va fi liberă. Gloria va debuta în Liga a II-a pe 3 august, acasă, cu FC Csikszereda Miercurea Ciuc.

amicalMâine, de la ora 11, este programat ultimul amical al Gloriei. Buzoienii vor primi acasă pe CS Făurei, echipa unde activează fostul internațional Bănel Nicoliță. Meciul de mâine este ultimul dintr-o serie de şase amicale, partide în urma cărora Ilie Stan se va decide cu privire la primul unsprezece folosit în campionat.

Între timp, Gloria a fost una dintre cele mai active grupări pe piața transferurilor.  Buzoienii se situează pe loc fruntaş cu 16 transferuri, definitive sau cu titlu de împrumut, astfel că Ilie Stan şi-a acoperit toate posturile.

Noul sezon al Ligii a II-a va începe pe 3 august şi va avea la start nume precum Petrolul, U. Cluj, Rapid, Farul, Pandurii şi UTA Arad.

Gloria Buzău, în calitate de nou promovată, debutează acasă, contra celor de la Csikszereda. După meciul de debut în Liga a II-a, Gloria merge la Timişoara, pentru partida cu  Ripensia, pentru ca în etapa a III-a să primească acasă pe Sportul Snagov. Primul meci contra unei favorite la promovare este programat în a patra etapă, atunci cînd Gloria va întâlni la Cluj, pe Universitatea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!