Publicat la: 25.05.2018. 20:14 / 986 views

ULTIMELE RETUŞURI. DRĂGAICA SE PREGĂTEŞTE PENTRU DESCHIDERE

Pe 9 iunie se va face deschiderea oficială a Târgului Drăgaica. Se fac ultimile pregătiri pentru instalarea comercianţilor şi pentru primirea vizitatorilor. Parcarea va avea bariere noi iar drmarii de la Urbis peticesc găurile din asfalt. Nu mai este foarte multă vreme până la deschiderea Târgului Drăgaica 2018.

dragaicaAnul acesta, organizatorii se aşteaptă la un aflux de vizitatori dublu faţă de anul trecut şi la un număr sporit de cereri pentru spaţiile amenajate pentru comercianţi.

Administratorul locaţiei de la Drăgaică, Societatea Pieţe Târguri şi Oboare a creat toate condiţiile pentru ca, atât vizitatorii cât şi comercianţii să fie mulţumiţi.

În zona proaspăt asfaltată din partea din spate a locaţiei au fost marcate aproape 100 de locuri în sectorul dube şi aproximativ 200 de locuri pentru autoturisme.

Pe tot timpul desfăşurării Drăgăicii 2018, toate aceste maşini vor fi evacuate de pe teritoriul târgului pentru a face loc instalaţiilor de agrement, teraselor de alimentaţie publică şi celorlalţi comercianţi.

Cel mai probabil, scena va fi amplasată la fel ca şi anul trecut, în partea din spate a locaţiei iar de o parte şi de alta a ei vor fi amenajate terasele cu mici şi cu bere.

Noua sectorizare cu spaţii marcate vizibil este de mare folos şi în week-end, când aici se desfăşoară talciocul. 

Parcarea din faţa Drăgăicii este şi ea pregătită pentru deschiderea evenimentului, la care se aşteaptă un aflux de vizitatori dublu, faţă de anul trecut.

Lucrătorii de la Urbis fac curăţenie în spaţiul parcării, montează bariere noi şi plombează găurile din asfalt.

La ieşirea din parcare va fi montată o cabină nouă, unde şoferii vor achita contravaloarea orelor de parcare a maşinilor personale.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!