Publicat la: 21.11.2019. 19:20 / 354 views

ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU ALEGERI. PESTE 380.000 DE ALEGĂTORI, 426 DE SECŢII

Pregătirile pentru alagerile de duminică sunt pe ultima sută de metri. La Buzău au ajuns buletinele de vot necesare pentru cele 426 de secții din județ. Astăzi, prefecții au dat raportul ministrului de Interne, în cadrul unei videoconferințe.

video pregatiri alegeri 1

În săptămâna premergătoare turului I, autoritățile de la Buzău au fost lăudate de ministrul de Interne Ion Vela, tot în cadrul unei videoconferințe. Astăzi, șefa de la Casa Albă a venit cu precizări legate de reorganizarea traseelor pentru președinții secțiilor de votare care vor veni în seara alegerilor să predea sacii cu buletine.

Între timp, în garajele de la Prefectură au ajuns buletinele de vot destinate celor 426 de secțiii din județul Buzău.

Pe listele electorale permanente figurează peste 380.000 de buzoieni. La primul tur, prezența în județ a fost de aproape 50%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!