Publicat la: 15.06.2018. 18:18 / 885 views

ULTIMA ZI DE ŞCOALĂ. EMOŢII LA FESTIVITĂŢILE DE FINAL DE AN

Azi a fost ultima zi de şcoală. O zi cu emoţii pentru toţi cei care au participat la festivităţile de final de an. Elevi, cu sau fără coroniţe, părinţi mândri, profesori încântaţi de rezultatele obţinute de copii, cu toţii au întregit tabloul încă unui an şcolar. Am fost şi noi prezenţi la festivitatea organizată la Școala nr. 15 “George Emil Palade” din municipiul Buzău. 

final ScoalaAplauze, emoţii şi multe zâmbete la final de an şcolar. Indiferent de mediile din catalog, elevii s-au bucurat că au ajuns la capătul anului de studiu.

Părinţii au asistat cu emoţie şi mândrie la premierea elevilor. 

Și la la Școala nr. 15 “George Emil Palade”, mulţi dintre elevi au terminat clasa cu 10 pe linie. De asemenea, s-au întors cu rezultate foarte bune de la concursuri şi olimpiade şcolare.

Emoţii au fost şi pentru profesorii coordonatori, care au tras linie încă unui an şcolar solicitant, dar la capătul căruia au venit şi rezultatele.

Pentru elevi urmează aproape trei luni de vacanţă. Ei vor reveni în bănci pe 10 septembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!