Publicat la: 28.11.2018. 19:27 / 909 views

„ULTIMA STAŢIE” PRIMA EDIŢIE A TURNEULUI „ŞAHUL CĂLĂTOR” S-A ÎNCHEIAT

Turneul interactiv „Şahul Călător!, care se adresează elevilor buzoieni s-a încheiat astăzi. Festivitatea de premiere a avut loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „George Emil Palade”, unde au fost premiaţi primii 100 de participanţi.

sah 1Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” a fost astăzi gazda etapei finale a primei ediţii a turneului interactiv pentru elevii buzoieni „Şahul Călător”.

În prima etapă a turneului au participat peste 560 de copii, dovedind astfel că şahul este un sport care poate fi practicat la orice vârstă.

La festivitatea de încheiere, în preajma împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, au fost premiaţi primii 100 de participanţi la turneu, în ordinea clasamentului final.

Primarul Constantin Toma i-a felicitat pe organizatori, dar, mai ales pe micii şahişti pentru reuşita turneului.

Anul acesta doar patru unităţi şcolare au fost gazdele turneului iar organizatorii speră ca, în anii următori, „Şahul călător” să poposească în grădiniţele şi şcolile din tot judeţul.

Nu întâmplător, festivitatea de premiere a fost găzduită de Şcoala Gimnazială „G.E.Palade”, care serbează 50 de ani de activitate.

Turneul „Şahul Călător” îşi va continua şi anul viitor periplul prin unităţile de învăţământ din municiu şi din judeţ. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!