Publicat la: 24.09.2020. 18:21 / 284 views

ULTIMA ȘEDINȚĂ DE ÎNDATĂ. UN SINGUR PUNCT PE ORDINEA DE ZI

Primarul a convocat astăzi o ședință extraordinară de îndată, cu un singur punct pe ordinea de zi. Proiectul referitor la revocarea dreptului la administrare a RAM Buzău cu privire la bunurile de returnat pe care le avea în patrimoniu a trecut în unanimitate. Acest patrimoniu va fi folosit de noua societate înființată de Primărie, care va livra la iarnă căldură și apă caldă buzoienilor din sistemul centralizat.

clm indata 2Consiliul Local Municipal s-a întrunit astăzi în ședință de îndată pentru a vota unicul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

Proiectul, a fost aprobat în unanimitate, ceea ce aduce asigurări noi că, în iarna care urmează, buzoienii din sistemul centralizat  nu vor avea de suferit din cauza lipsei de căldură și a apei calde. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!