Publicat la: 05.12.2019. 19:13 / 399 views

ULTIMA REPREZENTAŢIE ACASĂ. GLORIA – RIPENSIA, ÎN PARTIDA DE SÂMBĂTĂ

Ultimul meci din acest an al Gloriei se va disputa sâmbătă, pe arena din Crâng. Buzoienii vor să facă impresie bună, cel puţin până la reîntâlnirea cu fanii, din februarie. Pe stadionul din Crâng va veni Ripensia, ocupanta locului al 14-lea.

gloria 1Ripensia Timişoara este ultimul adversar al Gloriei, în 2019. Echipa de pe Bega ocupă locul al 14-lea în campionat iar în precedanta întâlnire, meciul disputat în Banat a fost adjudecat de buzoieni, cu 2 la 1. Chiar dacă buzoienii pornesc favoriţi, Ilie Stan avertizează că Ripensia este o echipă imprevizibilă, care se apără bine şi este capabilă să bată pe oricine.

Buzoienii s-au antrenat în ultima perioadă numai la Săhăteni, pentru a proteja suprafaţa de joc a arenei din Crâng. Decizia a fost luată de antrenor, astfel ca elevii săi să aibă un avantaj faţă de echipele oaspete.

Partida dintre Gloria şi Ripensia este programată sâmbătă, de la ora 11:00. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!