Publicat la: 24.08.2017. 18:36 / 713 views

ULTIMA PROBĂ SCRISĂ, BACALAUREATUL CONTINUĂ. REZULTATELE VOR FI AFIŞATE PE 1 SEPTEMBRIE

Ultima probă scrisă a bacalaureatului second-hand s-a desfăşurat astăzi. Peste 500 de candidaţi au fost aşteptaţi în centrele de examen de la Buzău. O absolventă a fost eliminată după ce a fost suprinsă cu un telefon mobil în bancă. În premieră, bacalaureatul continuă cu probele orale de competenţe.

bac finalAbsolvenţii de liceu înscrişi la cea de-a doua sesiune au avut de dat examen la o disciplină aleasă a profilului sau specializării. A fost ultima probă scrisă a bacalaureatului. 

De la examenul de azi au absentat peste o sută de candidaţi. De asemenea, o absolventă din Râmnicu Sărat a fost eliminată pentru că a intrat în sală cu telefonul.

Bacalaureatul continuă pentru peste 200 de tineri buzoieni. Ei vor susţine probele orale de competenţe, organizate în premieră după testările scrise.

În aceste condiţii, rezultatele la probele scrise urmează să fie afişate abia peste o săptămână, pe 1 septembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!