Publicat la: 04.07.2019. 18:22 / 399 views

ULTIMA PROBĂ. REZULTATELE BACALAUREATULUI VOR FI AFIŞATE LUNI, 8 IULIE

Absolvenţii de liceu au scăpat, astăzi, de emoţiile testărilor la Bacalaureat şi aşteaptă cu nerăbdare afişarea mediilor. Ei au susţinut ultima probă, cea la alegere a profilului şi specializării. Aproape 100 de candiaţi au absentat azi. Rezultatele examenului de maturitate vor fi afişate luni.

bac finalUltima probă a fost rezervată testărilor la mai multe discipline, absolvenţii alegând materia de examen în funcţie de profilul sau specializarea studiate. Mulţi dintre tineri au ieşit din sălile de examen cu o oră mai devreme de expirarea timpului alocat rezolvării subiectelor.

În aşteptarea afişării rezultatelor, candidaţii şi-au făcut deja calcule. În ecuaţia admiterii, la mai multe facultăţi cântăreşte şi media de la bacalaureat.  

Rezultatele urmează să fie cunoscute luni, 8 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!