Publicat la: 30.06.2017. 18:21 / 2.829 views

ULTIMA PROBĂ A BACALAUREATULUI. REZUTALELE SUNT AŞTEPTATE PE 5 IULIE

Absolvenţii de liceu au scăpat de emoţiile testărilor de la bacalaureat şi aşteaptă cu nerăbdare afişarea rezultatelor. Astăzi, adolescenţii au susţinut ultima probă scrisă, cea la alegere. A fost şi motivul pentru care mulţi au reuşit să rezolve cerinţele.

bac proba 3După mult mai solicitantele probe obligatorii la română, matematică sau istorie, tinerii au fost astăzi în faţa ultimului hop al examenului maturităţii. Ei au avut proba la alegere a profilului sau specializării, astfel că pentru mulţi dintre absolvenţi testarea a fost uşoară.

La proba de azi nu a fost semnalată nicio eliminare. Oficialii Inspectoratul Şcolar au fost anunţaţi, în schimb, de faptul că unei tinere i s-a făcut rău, la Colegiul Hasdeu. Ea a beneficiat de prim-ajutor din partea personalului medical al unităţii şi a revenit în sala de examen.

Afişarea rezultatelor la prima sesiune a bacalaureatului este programată pe data de 5 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!