Publicat la: 12.12.2017. 19:02 / 782 views

ULTIM OMAGIU ADUS REGELUI MIHAI I. CARTE DE CONDOLEANŢE, PE TREPTELE PRIMĂRIEI

Autorităţile locale, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Spirit Civic şi Patriotism au pregătit şi la Buzău un spaţiu potrivit în care buzoienii să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai I. Pe treptele Primăriei a fost amplasată o carte de condoleanţe care va fi la dispoziţia buzoienilor până sâmbătă, 16 decembrie.

carte rege 1Primăria Buzău a deschis o carte de condoleanţe, începând de luni, în memoria Regelui Mihai I. Iniţiativa a aparţinut Asociaţiei Spirit Civic şi Patriotism, iar cartea a fost amplasată chiar pe treptele Primăriei. Primarul Constantin Toma a fost primul care a scris un mesaj în memoria regelui.

Cartea este păzită 24 de ore din 24 de un poliţist local, iar buzoienii care doresc să aştearnă în ea câteva rânduri o pot face până sâmbătă, 16 decembrie. De ieri şi până astăzi, doar câteva mesaje au fost scrise, însă sunt extreme de emoţionante.

Buzoienii care aleg să aprindă o lumânare, ori să scrie în cartea de condoleanţe sunt destul de puţini, însă cei care o fac au foarte mari emoţii.

Cartea de condoleanţe va rămâne pe treptele primăriei până sâmbătă, după care va fi ridicată şi transmisă Casei Regale a României. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!