Publicat la: 28.06.2012. 20:58 / 879 views

Ucigașii celor doi bodyguarzi buzoieni au fost identificați. Află ce mare greșeală a făcut criminalul!

Poliția cipriotă a emis două mandate de arestare internațională pentru criminalii celor cinci bodyguarzi din Ayia Napa, din care doi erau buzoieni. Poliția cipriotă i-a identificat pe cei doi criminali, cel care a apăsat pe trăgaci și pe complicele său, ca fiind doi criminali internaționali! Conform informațiilor scurse către presă, ucigașul a făcut o mare greșeală. După comiterea crimelor și-a schimbat fesul de pe față, dar în fugă l-a scăpat jos. Astfel, poliția i-a putut afla ADN-ul, iar în combinație cu imaginile surprinse de camerele video din zonă l-a putut identifica pe criminal. De folos a fost poliției inclusiv găsirea mașinii cu care vinovații au fugit din apropierea locului crimei. O dată criminalii identificați, poliția face pași înainte pentru descoperirea și arestarea celui care a comandat asasinatul. Conform ultimelor informații, trupurile celor doi buzoieni ar urma să ajungă sîmbătă în țară.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!