Publicat la: 13.12.2019. 19:10 / 656 views

TURNEU “ŞOC”, PENTRU HANDBALISTELE GLORIEI. PATRULATER AMICAL CU CRAIOVA, SLATINA ŞI ZALĂU

Handbalistele de la Gloria au reluat pregătirea, după întreruperea turului de campionat. Cu efectivul aproape complet, buzoiencele se vor deplasa la Slatina, pentru un turneu de pregătire la care mai participă Craiova, Slatina şi Zalău. Apoi, fetele se vor antrena la Ploieşti, din cauza că Sala Sporturilor va fi amenajată pentru concertul de Craciun.

handbalisteTurneu de pregătire şoc, pentru Gloria, în compania unor formaţii europene. Elevele lui Ovidiu Mihăilă s-au reunit zilele trecute, disputând şi o partidă amicală cu Activ Ploieşti. Azi au plecat la Slatina, acolo unde Gloria va juca un patrulater, cu Craiova, Zalău şi echipa gazdă, CSM. În opinia lui Romeo Ilie, este o competiţie puternică, deşi nu are miză în clasamentul Ligii Florilor.

Fetele vor reveni la Buzău, după turneul de la Slatina, dar nu se vor antrena în Sala Romeo Iamandi, din cauza concertului de Crăciun susţinut de Johan Strauss Ensemble. Handbalistele se vor pregăti câteva zile la Ploieşti, acolo unde au găsit întelegere pentru a li se pune sala la dispoziţie.

Între timp, conducerea Gloriei a trimis o adresă către FRH, act prin care solicită reprogramarea meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea pe 4 ianuarie. Echipa campioană a obţinut, deocamdată, ok-ul din partea forului naţional, pentru disputarea meciului de la Buzău pe 5 ianuarie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!