Publicat la: 18.09.2017. 18:30 / 1.737 views

TRUPUL EROULUI MĂDĂLIN STOICA, ADUS LA BUZĂU. MILITARUL A FOST DEPUS ÎN CAPELA BISERICII SF. ŞTEFAN

Trupul eroului Madalin Stoica, căzut la datorie în Afganistan, a fost adus, azi, la Buzău. Sicriul a fost însoţit, în drumul de la Bucureşti, de o coloană oficială şi a fost depus la capela Bisericii Sf. Ştefan, din cartierul buzoian Micro III. Sublocotenentul post mortem Mădălin Stoica va fi înmormântat joi, la Cimitirul Eroilor.

sicriu militarTrupul eroului Mădălin Stoica a ajuns, azi, în ţară, cu un avion militar. După ceremonia de repatriere, organizată în incinta Bazei Transport Aerian din Otopeni, soldatul a fost transportat către Buzău, însoţit de o coloană oficială. Eroul a fost primit cu onoruri militare.

Caporalul Mădălin Stoica era sanitar la unitatea din Bariera Ploieşti – Batalionul 47 Comunicaţii şi Informaţii General Nicolae Petrescu şi făcea parte din Batalionul 280 Infanterie Focşani. Militarul buzoian a decedat după ce o maşină capcană  a lovit blindatul în care se afla.

Funeraliile militarului Mădălin Stoica vor avea loc joi, la Cimitirul Eroilor. (Andrei Solomon)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Razvan spune:

  ESti imbecil. „Categoria” de erou se aplica oricarui reprezentat al legii fie politist, jandarm, soldat care pierde viata in timpul meseriei. El si-a pierdut viata in desfasurarea meseriei lui de soldat deci… ce am spus mai devreme.

 2. Catalin spune:

  … erou in sus, erou in jos …

  De ce „erou”, ca doar nu a facut decat sa mearga la servici?!?
  DE BUNAVOIE.
  Iar daca a fost silit si/sau inselat, poate s-ar incadra la ucidere din culpa.

  Dar „erou” … mi se pare ca risipim cuvintele aiurea.
  Si banii publici

  Statul nu gaseste alta posibilitate sa-i rasplateasca decat fabricand la „eroi”, „generali” etc etc…?!?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!