Publicat la: 13.11.2019. 19:26 / 1.119 views

TROTUARE CU DALE, ÎN CENTRUL ORAȘULUI. LUCRĂRILE SUNT EFECTUATE DE URBIS

Primăria schimbă trotuarele din centrul orașului Buzău. Asfaltul va fi înlocuit cu dale. Lucrările sunt efectuate de Urbis, cu bani primiți de la fostul Guvern, cu doar câteva zile înainte de moțiune.

trotuar cu pavele in centru  trotuar cu pavele in iata dacia

În zona centrală a orașului este șantier. Muncitorii de la firma de asfaltări a Primăriei intervin pentru schimbarea la față a trotuarelor.

Lucrările de decopertare a asfaltului de pe trotuarul paralel cu platoul din Piața Dacia au fost finalizate astăzi. Au fost mai multe zile în care agenții economici de pe acea parte au avut mai puțini clienți, iar unii comercianți chiar au închis temporar magazinele. De multe ori, accesul pietonilor a fost îngrădit de utilajele Urbis.  

Dalele noi au fost deja aduse în zonă, iar zilele următoare sunt programate intervenții pentru montarea lor.

Sumele necesare reabilitării trotarelor din centrul orașului vin din Fondul de Investiții al Guvernului. (Mihai Bunaziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!