Publicat la: 09.12.2020. 19:34 / 458 views

TREI DECESE ȘI ZECI DE NOI ÎMBOLNĂVIRI COVID. RATA DE INFECTARE ESTE ÎN CONTINUĂ SCĂDERE

La Buzău, D.S.P. anunță încă trei decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus și zeci de noi îmbolnăviri. Totuși, rata de infectare la nivelul județului este în continuă scădere.

spital 3Autoritățile buzoiene din sănătate au raportat astăzi încă 61 de cazuri noi de COVID, dar și trei decese în rândul pacienților confirmați cu coronavirus, fiind vorba despre bolnavi cu comorbidități.

Cu toate acestea, rata de infectare de la nivelul județului Buzău a scăzut sub 2 cazuri de COVID la mia de locuitori.

În plus, în municipiul Buzău, potrivit Direcției de Sănătate Publică rata de incidență a coborât la 3,98 de cazuri de coronavirus la mia de locuitori. În ultimele două săptămâni, în orașul Buzău au fost confirmate 529 de îmbolnăviri de COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!