Publicat la: 11.11.2020. 19:14 / 373 views

TREI DECESE ȘI ZECI DE NOI ÎMBOLNĂVIRI COVID. JUDEȚUL BUZĂU, RATA DE PESTE 2 CAZURI LA MIA DE LOCUITORI

Autoritățile buzoiene din sănătate anunță și astăzi zeci de cazuri noi de coronavirus, dar și trei decese în rândul pacienților infectați cu COVID. În urma evoluției din ultima perioadă, județul Buzău a depășit rata de incidență de două cazuri la mia de locuitori.

ambulante 1Astăzi, Direcția de Sănătate Publică vine din nou cu un număr ridicat de confirmări. 88 de persoane au fost diagnosticate cu COVID, în ultimele 24 de ore. D.S.P. a mai anunțat trei decese pe lista persoanelor internate cu coronavirus.

Pacienții decedați aveau 51, 56, respectiv 66 de ani, și sufereau, printre altele, de diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Județul Buzău se apropie de pragul de 5.000 de îmbolnăviri înregistrate de la începutul pandemiei, iar rata actuală de incidență a depășit 2 la mia de locuitori. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!