Publicat la: 11.12.2020. 18:55 / 553 views

TREI DECESE ȘI ZECI DE CAZURI NOI DE COVID. RATA DE INFECTARE, TOT ÎN SCĂDERE LA BUZĂU

Încă trei decese și zeci de cazuri noi de coronavirus au fost anunțate astăzi, la nivelul județului Buzău. Cu toate acestea, rata de infectare este în scădere.

ambulante 4În raportul prezentat astăzi, Direcția de Sănătate Publică vorbesște despre zeci de persoane confirmate pozitiv la testele de COVID, în județul Buzău. Din păcate, în informarea autorităților din sănătate sunt trecute și trei decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus.

Cele trei persoane decedate aveau comorbidități.

Pe de altă parte, rata de infectare la nivelul județului este în continuă scădere, în ultimele două săptămâni, situație înregistrată și la nivelul municipiului Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!