Publicat la: 14.10.2020. 18:41 / 172 views

TREI DECESE ȘI 24 DE CAZURI NOI DE COVID. FOCAR DE CORONAVIRUS, ÎN ARESTUL IPJ BUZĂU

Trei decese și 24 de cazuri noi de coronavirus au fost anunțate astăzi de autoritățile din sănătate, în județul nostru. Astfel, Buzăul se menține pe un trend ascendent, ca la nivel național, de altfel. D.S.P. a mai declarat un focar nou, în arestul IPJ Buzău. 

judetean 1Bilanțul de până acum arată că județul Buzău numără peste 3100 de îmbolnăviri de coronavirus, cu peste 2600 de persoane vindecate. Autoritățile din sănătate au anunțat 24 de cazuri noi de COVID.

Tot astăzi, numărul deceselor înregistrate de la începutul pandemiei a crescut la 111.

Direcția de Sănătate Publică a declarat și un focar nou, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău. Trei polițiști au fost confirmați cu coronavirus, dar nu se impun măsuri suplimentare în privința persoanelor reținute în arestul IPJ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!