Publicat la: 12.08.2020. 18:28 / 721 views

TREI DECESE ȘI 19 CAZURI NOI DE COVID. ȘI LA ITM A FOST ÎNREGISTRAT UN PACIENT

Județul Buzău a înregistrat cel mai mare număr de decese din ultima lună raportate într-o singură zi, în rândul pacienților cu Covid. Direcția de Sănătate Publică a anunțat împrejurările în care trei buzoieni au murit pe patul de spital.

itm sediu azil costesti 2

Pe de altă parte, tot astăzi a fost raportat cel mai mic număr de pacienți din ultima săptămână, la nivelul județului Buzău: 19.

La Căminul din Costești, unde a fost deja declarat focar, situația este critică. 13 vârstnici au fost diagnosticați cu noul coronavirus, iar unul dintre ei a decedat. Doi dintre bolnavi au fost internați la Spitalul Județean de Urgență. Sunt infectați și patru angajați ai azilului.

Între timp, încă două instituții publice sunt afectate de Covid. La Biroul Vamal Buzău a fost declarat focar, după ce trei salariați au fost depistați cu Covid.

De asemenea, un angajat de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău a fost diagnosticat cu coronavirus. Opt colegi de la ITM au fost trimiși acasă în izolare.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!