Publicat la: 13.06.2018. 17:35 / 574 views

TRECEREA DE PIETONI 3D, ÎN ATENŢIA JURNALIŞTILOR STRĂINI. ABC NEWS AUSTRALIA A CERUT INFORMAŢII

Trecerea de pietoni 3 D realizată de liceenii de la Arte în faţa şcolii lor a ajuns celebră nu doar la nivel national, ci şi international. Viceprimarul Ionuţ Apostu a dezvaluit că fost contactat de un reporter de la televiziunea ABC NEWS Australia pentru promovarea acestei treceri de pietoni. Între timp, liceenii au refăcut trecerea de pietoni, chiar înainte de a pleca în vacanţă.

zebra 3D 1În urmă cu câteva luni, atât presa locală, cât şi presa centrala au mediatizat o trecere de pietoni 3D realizată de elevii liceului de artă chiar în faţa şcolii lor. O jurnalistă din Australia a dorit să afle mai multe informaţii despre lucrarea liceenilor de la Arte.

Liceenii de la Arte şi-au asumat lucrarea şi, cu sprijinul municipalităţii,  se asigură că arată în continuare la fel de bine ca atunci când a fost realizată. Aşa se face că zilele trecute, chiar înainte de a pleca în vacanţă au refăcut trecerea de pietoni.

Elevii de la Liceul de Arte au fost implicaţi în numeroase proiecte derulate la nivelul numicipiului Buzău şi şi-au arătat disponibilitatea de a contribui în continuare la înfrumuseţarea oraşului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!