Publicat la: 12.03.2020. 19:43 / 576 views

TREBUIE NOI SPAȚII DE CARANTINĂ! ÎN CURÂND, CENTRUL ARBĂNAȘI VA FI PLIN

La ritmul de primire în carantină, centrul de la Arbănași va ajunge la capacitate maximă, astfel că autoritățile analizează alternativele. Prea târziu, având în vedere că acest lucru ar fi trebuit anticipat încă de când s-a stabilit ca tabăra de la Arbănași să găzduiască cetățeni în carantină.

tabara arbanasi 2Până ieri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, coordonat de prefect, nu avea stabilit un nou spațiu de carantină la nivelul județului Buzău! În ultimele zile, ritmul introducerii în carantină la Tabăra Școlară Arbănași este din ce mai alert, lucru care, de altfel, era de așteptat. Numai că abia astăzi s-a analizat mai serios posibilitatea deschiderii unui nou centru de carantină. La Arbănași, capacitatea este de 80 de persoane care pot fi introduse în carantină.

Tabăra Poiana Pinului este cea mai vehiculată variantă pentru a deveni spațiu de carantină. De asemenea, se analizează cazarea în spațiile hoteliere private, pe bază de contract.

Între timp, numărul persoanelor izolate la domiciliu a depășit 300. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!