Publicat la: 28.11.2019. 19:29 / 533 views

TRANZACŢIE INTERESANTĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN. TEREN, ÎN SCHIMBUL APARATURII MEDICALE

Consiliul Judeţean Buzău a găsit o soluţie pentru a dota cu aparatură Spitalul Judeţean Buzău, instituţie aflată în subordine. Instituţia a aprobat vânzarea unui teren către compania care administrează Centrul de Nefrologie şi Dializă din Buzău, iar cu banii se va cumpăra aparatură, în special, pentru secţia Oftalmologie a unităţii spitaliceşti.

neagu cj centru de dializa

Recent, printr-o rectificare bugetară, celui mai mare spital din judeţ i-a fost alocată suma de 232.736 de euro, bani obţinuţi prin vânzarea unui teren către compania care administrează Centrul de Nefrologie şi Dializă din Buzău. Terenul se afla în concesiune, iar compania care deţine Centrul de Nefrologie şi Dializă din Buzău şi-a exprimat în nenumărate rânduri dorinţa de a il achiziţiona.

Banii primiţi prin vânzarea terenului, peste 230 de mii de euro, vor fi investiţi în achiziţionarea de aparatură medicală, în special pentru secţia Oftalmologie a Spitalului Judeţean.

Compania respectivă deţinea, din 2013, drept de concesiune pentru o perioadă de 49 de ani pe terenul respectiv. Dorinţa de achiziţionare a terenului aflat în curtea spitalului judeţean a fost exprimată încă din anul 2014, însă conducerea Consiliului Judeţean a respins oferta, la vremea respectivă. Administratorul centrului privat a revenit anul acesta cu o nouă solicitare de a cumpăra terenul pe care se află construită unitatea medicală, iar de această dată, administraţia locală a fost de acord să vândă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!