Publicat la: 01.03.2017. 19:12 / 2.133 views

TRANSPORTATORII PRIVAŢI NU VOR ALTE AUTOBUZE. SE TEM CĂ AFACERILE LE SUNT PUSE ÎN PERICOL

Primăria intenţionează să crească eficienţa şi calitatea transportului în comun din municipiu. Trans-Bus trebuie să devină principalul transportator din oraş şi, în acest sens, va trebui mărit parcul de autobuze. Transportatorii privaţi susţin că acest lucru contravine clauzelor lor contractuale şi că, prin mărirea numărului de autobuze, afacerea lor este periclitată.

AUTOBUZ-VS-MAXI-TAXIPrintre proiectele Primăriei din acest an se numără şi achiziţionarea a 20-30 de autobuze second-hand. Acestea ar trebui să contribuie la asigurarea unor condiţii  de transport de calitate şi mai eficiente în oraş şi pe anumite trasee prelungite în afara acestuia, în special pentru navetişti.

Transportatorii privaţi care au contracte cu primăria pentru asigurarea transportului în comun cu microbuze nu sunt de acord ca Trans-Bus să-şi mărească parcul auto.

Alertaţi de intenţiile municipalitatii, transportatorii l-au vizitat pe primar, în încercarea de a-şi proteja afacerile. Ei susţin că introducerea mai multor autobuze pe traseele din oraş le-ar putea ruina afacerile.

Încă patru ani de acum înainte, contractele transportatorilor privaţi nu vor putea fi modificate.  Microbuzele acestora vor circula pe aceleaşi trasee pe care circulă şi autobuzele Trans-Bus, cu care au staţii comune. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. jhon spune:

    ce tupeu pe astia.. au marit preturile la bilete si conditii 0.. iarna mori de frig, vara de cald

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!