Publicat la: 15.10.2020. 18:38 / 602 views

TRANSPORTATORII DE PERSOANE, LA CONTROL. ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII COVID

În această dimineață, polițiștii de la Rutier, alături de reprezentanți ai Consiliului Județean, au efectuat mai multe controale în trafic pentru depistarea transportatorilor de persoane care nu respectă normele anti-COVID.

control transport 4Încă o acțiune cu forțe sporite pe mai multe rute din județul Buzău, pentru a se verifica dacă transportatorii de persoane respectă normele impuse pentru prevenirea răspânidirii SARS-COV2.

În majoritate, operatorii de transport verificați au fost găsiți în regulă.

În schimb, polițiștii au aplicat sancțiuni celor care nu aveau asigurat dezinfectant pentru călători sau care au avut mai mulți pasageri decât capacitatea microbuzelor sau autobuzelor. Nici călătorii fără măști de protecție nu au scăpat de amenzi. 

Și în acest context, polițiștii le recomandă transportatorilor de persoane să își ia toate măsurile pentru a respecta regulile de protecție împotriva noului coronavirus.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!