Publicat la: 23.05.2018. 19:12 / 847 views

TRANSPORTATORII DE PERSOANE, DIN NOU LA CONTROL. ACȚIUNI PREVENTIVE ORGANIZATE DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Au reînceput controalele printre transportatorii de persoane de pe rutele județene. Ofensiva Consiliului Județean împotriva operatorilor privați va continua toată vara. Și la ultima verificare în trafic au fost descoperite nereguli cu privire la modul în care erau transportați călătorii, precum și la orarul de circulație.  

control transport autobuze rate judet 3Controlul de ieri după-amiază a fost efectuat la Spătaru, pentru transportatorii de persoane care au trasee pe DN 2 E 85, spre localitățile rurale din sudul județului. Acțiunea a fost coordonată de inițiatorul campaniei de verificări. Și cu această ocazie, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Petre a făcut un apel la călători, să sesizeze nereguli cu privire la condițiile de transport în maxi-taxi sau în autobuze.

În paralel, polițiștii de la Rutier i-au verificat pe șoferii de microbuze și autobuze. A fost încă o acțiune la finalul căreia s-a concluzionat că, în continuare, unii operatori nu înțeleg să respecte principalele reguli de transport de persoane. Astfel de controale vor continua pe tot parcursul verii, pe toate rutele județene.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!