Publicat la: 22.02.2018. 19:28 / 746 views

TRANSPORT ÎN ZONA COMERCIALĂ. MAI MULTE AUTOBUZE VOR AVEA STAŢIE ÎN BARIERA PLOIEŞTI

Trans Bus va modifica de la 1 martie traseele mai multor autobuze, care vor avea staţie la noul hypermarket din Bariera Ploieşti. Buzoienii vor putea ajunge mai uşor în noua zonă comercială, unde se va deschide curând şi un al doilea supermarket. În acest mod, se speră că se va diminua aglomeraţia din celălalt capăt al bulevardului Unirii iar societatea urbană de transport în comun îşi va spori încasările.      

autobuz la kauflandPatru trasee de transport în comun din oraş îşi vor modifica graficul de circulaţie începând de la 1 martie.

Autobuzele 3,4,5 şi 10 vor avea staţie şi la hypermarketul inaugurat de curând în Bariera Ploieşti.

Buzoienii vor avea astfel mai multe posibilităţi de a ajunge la noul magazin, mai ales că, în curând, un al doilea centru comercial important va fi deschis în Bariera Ploieşti.

Există însă şi un inconvenient care ar putea produce nemulţumiri în rândul conducătorilor auto care trec prin poarta de sud a Buzăului.

De obicei traficul este aglomerat în zonă iar prezenţa mai multor autobuze de dimensiuni mari pe traseu ar putea produce sincope.

Exemplul celeilalte zone comerciale, din nordul oraşului, unde circulaţia devine sufocantă, este elocvent.

Edilii cred însă că prin prelungirea liniilor de autobuz, mulţi dintre buzoieni se vor îndrepta către sudul oraşului şi, astfel, se va reduce aglomeraţia de la ieşirea din oraş către Mărăcineni.

Proiectul de finanţare în care este inclus şi terminalul intermodal din Bariera Ploieşti va fi depus în această primăvară.

În cazul în care finanţarea va fi aprobată, cel mai optimist termen pentru începerea lucrărilor va fi anul 2019. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!