Publicat la: 31.07.2018. 18:09 / 1.855 views

TRANSPORT GRATUIT. SE ACORDĂ PERSOANELOR CU HANDICAP MEDIU

Consilierii au aprobat un proiect de hotărâre referitor la gratuitatea transportului cu mijloacele auto de la TransBus pentru persoanele cu handicap mediu. Iniţiatorul Silviu Roşioru a propus un amendament la proiect chiar înainte ca acesta să fie votat. Beneficiarii gratuităţii trebuie să aibă domiciliul stabil în municipiul Buzău.

autobuz-trans-busProiectul de hotărâre referitor la acordarea gratuităţii pe transportul public asigurat de TransBus a fost iniţiat de consilierul municipal Silviu Roşioru.

Iniţial, Proiectul prevedea că scutirea de plată pe mijloacele de transport public ale societăţii TransBus se acordă persoanelor cu handicap mediu, gradul 3, şi însoţitorilor acestora.

În timpul discuţiilor pe marginea proiectului, iniţiatorul Silviu Roşioru a propus adoptarea unui amendament, înaintea votului final.

La şedinţă a luat parte şi Ionica Tarău, preşedintele Asociaţiei „1 Iunie 2001”, însoţită de câţiva membri cu deficienţe de auz şi de vorbire.

Proiectul a fost aprobat de consilierii municipali şi, conform amendamentului, vor avea gratuitate pe mijloacele de transport urban în comun persoanele cu handicap mediu şi însoţitorii copiilor cu acest handicap.

Gratuitatea va fi acordată doar celor care au domiciliul stabil în municipiul Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!