Publicat la: 30.09.2014. 20:10 / 4.110 views

TRANSPARENŢĂ MAI MARE LA SERVICE. ŞOFERII POT ASISTA LA REPARAŢIA MAŞINII

Măsura a fost pusă în aplicare din cauza numeroaselor reclamaţii la adresa serviceurilor ori a mecanicilor, care îi păcăleau pe şoferi fie în privinţa manoporei, fie a pieselor ori a calităţii lor.

service 2Unii dintre proprietarii buzoieni de service-uri s-au conformat deja la noile norme.Investiţiile în noile camere video care asigură transparenţa reparaţiei nu sunt tocmai mici.

Montarea unui sistem de monitorizare poate costa şi 1000 de euro. Patronii de service speră că îmbunătăţirea calităţii lucrărilor va conduce la o afluenţă sporită de clienţi.

Afectati vor fi proprietarii de service care nu au bani pentru amenajarea sistemului video şi a camerei speciale pentru clienţi.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!