Publicat la: 17.07.2019. 18:02 / 862 views

TRANSFERURI DE SENZAŢIE, LA GLORIA. ANTRENORUL STELEI, OVIDIU MIHĂILĂ ŞI EXTREMA ANA-MARIA IUGANU

ovidiu mihaila ana maria popaGloria Buzău este pe cale să reuşească două  mutări de senzaţie, pe piaţa transferurilor. După ce varianta Adrian Vasile a picat, un alt nume cu rezonanţă este pe cale de a semna cu roş-albaştrii. Se poartă tratative avansate cu fostul antrenor al Stelei, Ovidiu “Coco” Mihăilă. Tehnicianul a venit chiar azi, la Buzău, pentru a pune la punct detaliile contractului.  Cel mai probabil, aşa cum de altfel anunţase încă din aprilie, Romeo Ilie va ocupa postul de secund.

Pe lângă Ovidiu Mihăilă, Gloria este foarte aproape de a mai aduce un nume mare la Buzău. Ana Maria Popa (Iuganu) va semna, cel mai probabil, peste câteva zile, după ce-şi va rezilia contractul cu Râmnicu Vîlcea. Extrema de 29 de ani a bifat şi 14 prezenţe în naţionala României, reuşind 21 de goluri sub tricolor.

Pentru sezonul 2019-2010, Gloria are ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile 5-8. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!