TRANS-URBIS în aşteptare. Stația de asfalt este încă în administrarea Urbis Serv

TRANS-URBIS în aşteptare. Stația de asfalt este încă în administrarea Urbis Serv

Stația de asfalt, care ar putea produce 100 de tone pe zi, livrează doar asfaltul folosit de societatea Urbis Serv la lucrările din oraș. Înființarea societății Trans-Urbis SRL ar fi permis preluarea de comenzi și de la terți, ceea ce ar fi permis funcționarea stației la un nivel mai ridicat. Acum nu pot fi onorate comenzile de la alte societăți pentru că Urbisul nu ar mai putea primi lucrări cu încredințare directă de la Primărie.

Societatea Comercială Trans-Urbis SRL, are ar fi trebuit să preia de la Urbis Serv noua stație de asfalt și pe cea de betoane şi care ar fi avut ca obiect de activitate principal producerea şi comercializarea mixturilor asfaltice, încă nu funcționează.

Stația de asfalt, una dintre cele mai moderne din țară, ar putea onora comenzi de la terți, pentru care ar putea încasa și bani în avans.

Prețul materialelor de construcții cresc vertiginos și noua societate ar fi putut câștiga bani frumoși din comercializarea asfaltului.

Trans-Urbis-ul ar putea asigura chiar și asfaltul necesar pentru lucrările viitorului drum expres care va tranzita Buzăul

Cât timp va rămâne în administrarea societății Urbis Serv, stația de asfalt nu va putea onora comenzile de la terți pentru că nu ar mai putea prelua lucrări cu încredințare directă de la Primărie, fără a depăși cele 80 de procente admise de lege pentru cifra de afaceri.

”Fabrica” de asfalt a costat aproximativ 1 milion de euro și poate produce zilnic 100 de tone de asfalt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și