Publicat la: 22.11.2018. 19:23 / 1.190 views

TRANS BUS SE EXTINDE. AUTOBUZELE VOR MERGE CĂTRE ŢINTEŞTI ŞI SMEENI

După Vadu Paşii şi Gălbinaşi, Trans Bus se va extinde în curând către Ţinteşti şi Smeeni. Societatea de transport va pune la dispoziţia localnicilor o linie obişnuită, 14, cu frecvenţă de 50 de minute, dar şi o zonă care să deservească muncitorii.

autobuz ruralVeste bună pentru locuitorii comunelor Ţinteşti şi Smeeni. În foarte scurt timp autobuzele Trans Bus vor ajunge şi în localităţile lor, astfel că se vor putea bucura de transport civilizat şi cu o frecvenţă mulţumitoare. O linie obişnuită şi una specială vor fi introduse către aceste zone.

Linia 14 va pleca de la  gară şi va avea o frecvenţă de 50 de minute în timpul săptămânii, iar zona 121 va avea capăt de linie chiar în curte la Trans Bus.

Cel care a avut ideea de a extinde Trans-Bus pe rutele rurale a fost primarul Constantin Toma, în încercarea de a aduce mai uşor muncitori pentru firmele din Buzău.

Trans Bus se va dota în perioada următoare cu un nou lot de autobuze. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!