Publicat la: 01.11.2019. 19:14 / 1.332 views

TRANS BUS AJUNGE LA VERNEŞTI. LINIA, FUNCŢIONALĂ DIN 4 NOIEMBRIE

Trans Bus, societatea de transport în comun a municipalităţii Buzău, îşi extinde aria de operare în comuna Verneşti. La începutul săptămânii viitoare, trei autobuze de pe linia 4 vor circula până la Mierea şi Ciobănoia, localităţi din comuna Verneşti.

autobuz merei 1  buzau mierea ciobanoaia

Veste bună pentru buzoienii care aşteptau ca mijloacele de transport în comun să ajungă şi la Verneşti. După luni de aşteptare, autobuzele Trans Bus vor circula până la Mierea şi Ciobănoia, localităţi din comuna Verneşti.

În această perioadă se lucrează la înfiinţarea staţiilor şi se fac probele de dinaintea primei curse regulate. Trans Bus a început să se extindă în comunele din vecinătatea municipiului Buzău, în 2017.

Cetăţenii au fost cei care au solicitat Primăriei extinderea traseului linei 4, autorităţile locale au transmis solicitările către societatea de transport în comun a municipalităţii Buzău, iar după finalizarea procedurilor, de luni autobuzele vor circula şi în comuna Verneşti.

Cetăţenii interesaţi vor putea verifica programul de transport pe site-ul societăţii de transport, dar şi la ghişeele pentru vânzarea biletelor.

După ce şi-a extins aria pe Drumul Judeţean 203K, până la Cernăteşti, societatea de transport în comun a început să opereze şi la Vadu Paşii, Ţinteşti, Smeeni şi Gălbinaşi, iar acum se pregăteşte să intre şi pe Drumul Naţional 10, către Verneşti.

O altă comună de pe harta extinderii Trans Bus este Berca. Pentru că nu au fost obţinute toate avizele, înfiinţarea liniilor către această localitate a fost amânată. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Mihaela spune:

    F.bine si util. Sa speram ca se vor pune mai multe linii de transport. Succes

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!