Publicat la: 29.04.2014. 20:49 / 3.914 views

TRAGEDIE ÎNTR-O GARSONIERĂ DIN MICRO XIV. UN TÂNĂR DE 20 DE ANI S-A SINUCIS CU O SUBSTANŢĂ ROZ

Tatăl tânărului a avut parte de momente de şoc atunci când a venit de la serviciu. După ce a deschis uşa garsonierei şi-a găsit fiul îmbrăcat în pijama, prăbuşit pe podea, cu trupul inert, iar în jurul său cu urme de sânge. 

cringPrimele investigaţii la faţa locului arată că tânărul nu a fost victima vreunui episod violent. Există însă indicii că ar fi înghiţit o substanţă toxică în mod voit, cu intenţia de a se sinucide. Cel mai probabil, băiatul a băut furadan.

Băiatul nu a lăsat niciun bilet prin care să şi explice gestul iar substanţa pe care a băut-o este suspusă analizelor.

Dacă se va confirma că este vorba despre Furadan, atunci cercetările se vor extinde dat fiind că substanţa se află sub regim special de comercializare.  

Băiatul lucra la o societate de televiziune prin cablu din Buzău şi trecea drept un tânăr fără probleme speciale.

Tânărul de 20 de ani nu avea nicio prietenă, motiv pentru care este exclusă o dezamăgire în dragoste. Potrivit vecinilor, era dezamăgit că nu luase la facultate. În ultima perioadă părea afectat şi de anumite problemele dintre părinţii săi.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!