Publicat la: 26.11.2020. 19:29 / 721 views

TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN BUZĂU. ADOLESCENT DE 14 ANI, MORT ÎNTR-UN ACCIDENT CIUDAT

A vrut să-și facă un selfie cu prietenii, dar a sfârșit tragic. Un adolescent de 14 ani din Buzău și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înățime de mai bine de 15 metri din clădirea foste poște din centrul orașului. Tragedia s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 20.00.

cladire abandonata centru 1Miercuri seară, băiatul de 14 ani și încă 3 tineri au mers clădirea fostei poște din apropierea Tribunalului Buzău, cu gândul de a-și face câteva fotografii. Tinerii au intrat prin spatele clădirii, au sărit un gard de fier și au ajuns pe un balcon de la etajul 2. Balconul respectiv nu avea însă balustradă, iar unul dintre băieți s-a dezechilibrat și a căzut. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20:00 despre accident chiar de unul dintre prietenii băiatului.

Copilul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Personalul medical a încercat din răsputeri mai bine de o oră să îl salveze însă traumatismele suferite au fost prea grave.

Mario, băiatul de doar 14 ani decedat seara trecută era clasa a IX-a la Liceul cu Program Sportiv. Mai are doi frați mai mici, iar cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Fiind vorba de minori, prietenii băiatului decedat vor fi audiați în prezența părinților pentru a afla cu exactitate modul în care s-a produs incidentul. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Alex spune:

    Sunt un băiat din fostul grup de prieteni al lui Mario, faceți o știre cum ca prietenii noștri sunt chemati la politie, se tipa la ei în secție (mama unuia dintre noi a surprins asta când a fost chemata) părinți ne sunt sfidati de către polițiști, unii au fost chiar amenințați, DACĂ DORIȚI SA DEZBATEM SUBIECTUL, VA ROG SA MA CONTACTAȚI :
    Toader Alexandru
    0773387466

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!