Publicat la: 31.01.2020. 19:23 / 4.478 views

TRAGEDIE CAUZATA DE NEATENŢIE. O FETIŢĂ DE DOI ANI, DECEDATĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER

O fetiţă de doi ani, victimă a unui accident rutier produs aseară pe DN2 E85, la ieşire din Costeşti, a decedat, la spitalul din Bucureşti, unde fusese transferată. Tatăl acesteia este, de asemenea, internat în stare gravă.

acc 1 victima

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neatenţiei, autoturismul condus de o şoferiţă de 26 de ani, mama fetiţei, intrând în coliziune cu un alt vehicol, condus din sens opus de un bucureştean de 44 de ani. Din primele date ale poliţiştilor de la rutieră, conducătoarea auto nu s-ar fi asigurat corespunzător, în momentul virajului la stânga, către un cartier de case, din vecinătatea DN2.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferiţei, a pasagerului de 28 de ani, dar şi a fetiţei de 2 ani. Rănit a fost şi şoferul bucureştean, transportat, de asemenea, la spital, pentru îngrijiri medicale. Fetiţa a fost transferată apoi la Bagdasar-Arseni, unitate spitalicească din capitală, fiind în comă de gradul trei. Din păcate, a decedat în cursul nopţii. Tatăl acesteia a fost operat în cursul nopţii, pentru o fractură deschisă, la braţ.

Zona în care s-a produs accidentul este o adevărată capcană  pentru cei care  sunt nevoiţi să efectueze virajul de pe DN2, către cartierul de case din imediata apropiere.

La câteva ore distanţă, o altă tragedie s-a petrecut pe DN2E85. Doi brăileni, soţ şi soţie,  au decedat după ce autoturismul cu care se deplasau a intrat în coliziune cu un autocar. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!