TRAFIC DE COȘMAR. INTRĂRILE ȘI IEȘIRILE DIN MUNICIPIUL BUZĂU, BLOCATE

TRAFIC DE COȘMAR. INTRĂRILE ȘI IEȘIRILE DIN MUNICIPIUL BUZĂU, BLOCATE

Revenirea din vacanța de Paști le-a dat mari bătăi de cap șoferilor. Ore bune, traficul pe DN2 E 85 dinspre Râmnic și spre București s-a desfășurat cu mare greutate din cauza numărului mare de mașini care circulă dinspre Moldova înspre București, dar și invers.

trafic 1Ieri, după orele prânzului, DN 2 E 85 a devenit atât de aglomerat, încât șoferii au fost nevoiți să circule bară la bară pe porțiunea situată între Oreavu și Buzău. Motivul este unul simplu: minivacanța de Paște a luat sfârșit,  iar a doua zi cei mai mulți dintre angajați își reluau activitatea. Și intrările în oraș dinspre Ploiești sau Brașov au fost aproape bocate. Ajunși în municipiul Buzău, unii dintre șoferi au ales șoseaua de centură, dar aveau să afle curând că nu a fost o alegere prea inspirată. Varianta s-a blocat și ea, iar mașinile au înaintat spre destinație cu viteza melcului. Un număr impresionant de mașini au circulat bară la bară. Polițiștii au fost prezenți în trafic pentru fluidizarea circulației.

Din fericire, în ciuda aglomerației, la nivelul județului Buzău nu au fost înregistrate accidente rutiere grave.

Oamenii legii au fost prezenți poe străzi în minivacanța de Paște și pentru sancțiunile constatate, atât în trafic cât și în rivința liniștii și ordinii publice au aplicat peste 400 de amenzi. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și