Publicat la: 13.03.2020. 20:51 / 2.917 views

TOTI SENATORII PNL INTRĂ IN IZOLARE. PRINTRE EI, ȘI CRISTI ROMANESCU

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a declarat ca senatorul PNL Vergil Chitac a fost testat pozitiv cu coronavirus. Conducerea partidului va fi testată pentru COVID-19. „Mă voi izola la Vila Lac 1”, a declarat Orban. In plus, ministrii vor intra in izolare. Având în vedere că și senatorul buzoian Cristi Romanescu a participat la reuniunea Biroului Permanent National, și el ar putea intra în izolare la domiciliu.

pnl orban romanescuPremierul în exercitiu, Ludovic Orban, se va izola la Vila Lac 1. Este anunțul pe care l-a făcut pesonal după ce s-a aflat că senatorul PNL Constanța Vergil Chitac a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum senatorul a participat la reuniunea Biroului Permanent National, toti membrii BPN se vor izola la domiciliu.

„Toti senatorii intra in izolare. Vergil Chitac a fost diagnosticat pozitiv. Avand in vedere ca senatorul a participat la reuniunea Biroului Permanent National, toti membrii BPN se vor izola la domiciliu. De asemenea, tuturor senatorilor din grupul senatorial li se transmite ca au obligatia sa se autoizoleze. Nu vom astepta ancheta epidemiologica. Solicitam diagnosticarea rapida. Am solicitat Ministerului Sanatatii sa creeaze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toti colegii nostri. Tuturor ministrilor li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticati. In ceea ce ma priveste pe mine, ca premier in exercitiu, ma voi izola la Vila Lac 1, unde vom avea in continuare toate atributiile exercitate in cele mai bune conditii”, a declarat Ludovic Orban.

De subliniat faptul că senatorul buzoian Cristi Romanescu ar putea intra în izolare la domiciliu, având în vedere că a participat la întâlnirile liderilor liberali.

Ludovic Orban a anunțat că presedintele Klaus Iohannis a fost informat și a luat act de sutiația creată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!