Publicat la: 16.07.2019. 18:22 / 366 views

TOT MAI PUŢINI ABSOLVENŢI ÎN ŞOMAJ. APROAPE 400 AU SOLICITAT INDEMNIZAŢIE

Peste 4.000 de absolvenţi au finalizat anul acesta o formă de învăţământ în judeţul Buzău, având posibilitatea să solicite indemnizaţie de şomaj. Până acum, însă, doar 390 de abolvenţi şi-au depus dosare. Sunt din ce în ce mai puţini în ultimii ani.

absolvent 1În timp ce majoritatea preferă să îşi continue studiile la o facultate, mulţi tineri aleg să plece în străinătate.

Este şi motivul pentru care la sediul Agenţiei Locale de Ocupare a Forţei de Muncă nu mai este aglomeraţie, ca în alţi ani.

Unii dintre absolvenţi solicită şi înscrierea la un curs de formare profesională.

Indemnizaţia este de 250 de lei/lună, timp de o jumătate de an. Ultima zi de înscriere la şomaj pentru asbolvenţi este 30 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!