Publicat la: 07.03.2017. 19:22 / 895 views

TOT MAI MULŢI BUZOIENI MUŞCAŢI DE MAIDANEZI. NUMĂRUL VICTIMELOR A CRESCUT ÎN ULTIMELE DOUĂ LUNI

Numărul buzoienilor muşcaţi de maidanezi a crescut în ultima perioadă. Victimele ajung la medic şi solicită tratament antirabic. Este încă un motiv pentru care autorităţile locale ar trebui să intensifice acţiunile de ridicare a câinilor fără stăpân de pe străzile municipiului.

muscaturaProblema maidanezilor este departe de a fi rezolvată în oraşul Buzău. O dovadă este şi numărul în creştere al prezentărilor la secţia de Boli Infecţioase din partea celor care sunt muşcaţi de câinii fără stăpân. Situaţia din ultimele două luni arată că tot mai mulţi buzoieni sunt atacaţi de maidanezi.

Persoanele care sunt muşcate de maidanezi ar trebui să meargă de urgenţă la medic, pentru a înlătura orice pericol asupra sănătăţii.

Odată cu încălzirea vremii, echipa de ecarisaj de la Urbis Serv a reînceput operaţiunile de prindere a maidanezilor. Aproape în fiecare zi sunt primite reclamaţii de la cetăţeni din diferite zone ale oraşului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!