Publicat la: 27.06.2017. 18:14 / 1.920 views

TONE DE DEŞEURI DIN CANALIZĂRI, DUPĂ PLOI ABUNDENTE, LA STAŢIA DE EPURARE

După fiecare ploaie torenţială, tone de deşeuri ajung din canalizările oraşului la staţia de epurare. Gunoaiele colectate la punctul de lucru al Companiei de Apă pun în pericol funcţionarea staţiei. La fel s-a întâmplat şi în această dimineaţă, după precipitaţiile abundente abătute asupra municipiului Buzău.

epurare 1La fiecare ploaie torenţială, din sistemul de canalizare ajung tone de deşeuri la staţia de epurare a oraşului. Muncitorii Companiei de Apă sunt nevoiţi să stea ore bune în zona de pretratare pentru a colecta gunoaiele ce ajung de pe reţea.

De multe ori, din cauza cantităţilor mari de deşeuri aduse pe reţea, există pericolul ca staţia de pretratare să se inunde. 

După ce trece prin filtrul colectării deşeurilor,  apa din canalizările oraşului ajunge în bazinele staţiei de epurare, urmând să fie tratată.  

Numai după ploia torenţială din această dimineaţă, la staţia de epurare a oraşului Buzău au ajuns zeci de tone de deşeuri de pe reţeua de canalizare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!