Publicat la: 03.07.2017. 18:33 / 1.836 views

TOMA VS. TESCARU, BĂTĂLIE FĂRĂ DE SFÂRŞIT. TESCARU VREA CA PRIMARUL SĂ ÎI CEARĂ SCUZE PUBLIC

Războiul instituţional între Primărie şi Compania de Apă a început în urmă cu un an şi este de lungă durată. Între timp, bătălia din instanţă se poartă şi direct între edilul-şef Constantin Toma şi directorul Ionel Tescaru. Primarul a anunţat că a câştigat la prima instanţă un proces intentat de şeful operatorului regional.

toma-sedinta-e1499099251511 tescaru-in-clm-e1499099279852

După ce edilul-şef Constantin Toma a acuzat în repetate rânduri că în fruntea Companiei de Apă se află o ”gaşcă mafiotă”, directorul Ionel Tescaru l-a chemat la judecată pe şeful Palatului Comunal. Primarul declară că a câştigat procesul la prima instanţă.

Printr-o acţiune în răspundere delictuală depusă la Judecătoria Buzău, directorul Companiei de Apă a cerut o despăgubire simbolică, de un leu, dar şi scuze din partea primarului Constantin Toma.

Tescaru poate ataca decizia instanţei în termen de 30 de zile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!