Publicat la: 12.12.2019. 19:22 / 513 views

TOMA VS. ICHIM, O NOUĂ DISPUTĂ GREA? PRIMARUL, DERANJAT DE UNELE DECIZII

Primarul Constantin Toma recunoaşte că a fost deranjat de faptul că prefectul Carmen Ichim nu l-a lăsat să susţină un discurs de Ziua Naţională a României. Şi nu este singura nemulţumire a edilului-şef faţă de fosta şefă de la Casa Albă. Declaraţiile de astăzi ar putea da tonul unui nou meci al granzilor locali.

ichim conferinta 2 clm toma

Şeful Palatului Comunal nu se află pe tabelul cu semnături ale primarilor care i-au solicitat ministrului de Interne, printr-un memoriu, să nu o demită pe Carmen Ichim din fruntea Prefecturii. Constantin Toma a explicat că nu a dorit să semneze pe lista susţinătorilor, nemulţumit fiind de anumite decizii ale şefei de la Casa Albă.  

Toma a dezvăluit că a fost surprins când a aflat că nu va fi lăsat să aibă un discurs la evenimentele organizate de Ziua Naţională, pe Calea Eroilor. Decizia a fost luată de şefa Prefecturii. Lui Carmen Ichim îi reproşează şi faptul că a mers în control la PT 4 din Dorobanţi, unde s-a mutat polul furnizării de agent termic în oraş. 

Întrebat dacă a discutat cu şefa Prefecturii despre decizia ca oficialii să nu susţină discursuri, primarul a dat de înţeles că a fost pus în faţa faptului împlinit.

Declaraţiile de astăzi ar putea fi începutul unui nou război al greilor din politica locală. Chiar dacă a fost demisă din funcţia de prefect, Carmen Ichim a anunţat că va activa în mediul politic. Nu este exclusă chiar o candidatură la funcţia de primar, aşa cum se discută de ceva timp.

Până acum, de notorietate au fost meciurile purtate între primarul Constantin Toma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, conflict deocamdată aplanat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!